Eldöntöttük, hogy a több mint 20 éves esküvői filmek készítésével szerzett tapasztalatunkat latba vetve, a legkorszerűbb technikákat alkalmazva megvalósítjuk esküvői videós álmaitokat.

Egyedi kreativitással a készülődéstől hajnalig, esküvőtökön minden érzelmes pillanatot dokumentálunk, megörökítünk.

Előkészületek

Az esküvő előtt egyeztetjük az esküvő pontos idejét, helyét, a szertartás menetrendjét. Megbeszéljük az esküvői videóval kapcsolatos elképzeléseket, igényeket. A megbeszélésre laptopot viszek, így a netes vágott esküvői filmeken túl akár egy-egy esküvő teljes videós anyagát meg lehet nézni. Beszélgetünk, ismerkedünk, hogy az esküvőn fesztelen legyen a kapcsolat, és ne egy ismeretlen forgasson a kamerával.

Árak

Megbeszéljük, pontosan mennyibe fog kerülni az esküvői videó filmezése. Megállapodást kötünk, szerződést kötünk, amely garanciát jelent, hogy a megbeszélt összegen felül nem lesznek rejtett költségek!

Megvalósítás

Arra törekszem, hogy „láthatatlan” legyek az esküvőn, hogy senkit se zavarjak, és így a legjobb snittek készüljenek az ifjú párról, ami nem beállított, hanem spontán elkapott érzelem, pillanat! Fontos, hogy a házasulandók minden esküvői videózással kapcsolatos kérését teljesítsem. Az ifjú páron kívül sok snittet készítek a szülőkről, rokonokról, barátokról, hiszen kevés olyan esemény van életünkben, mikor magunk körül tudhatjuk szinte valamennyi szerettünket.

A jó esküvői videó megörökíti azt a napot, amikor két ember sorsa örökké eggyé válik. Egy kép többet mond ezer szónál, egy videó ezer képnél.

Esküvői filmek

Az esküvői videó mindig felidézi majd a Ti napotok boldogságát.

Vállaljuk életút film készítését, amit esküvőtök napján projektorral le tudtok vetíteni mozifilmszerűen, mindkettőtök életét végigkövetve.

Interjú vendégekkel

Esküvőtök alatt, interjú készítés a násznéppel. A Ti előzetesen összeírt kérdéseitek alapján. Akár személyre szabottan is!:)
(Feltöltés alatt)

Hogyan dolgozunk?

Arra törekszünk, hogy a legkisebb zavarás nélkül a legjobb snittek készüljenek az ifjú párról. Fontos, hogy a házasulandók minden filmezéssel kapcsolatos kérését teljesítsük. Az ifjú páron kívül sok képet készítünk a szülőkről, rokonokról, barátokról, hiszen mindannyiunk életében kevés olyan esemény van, mikor körülöttünk tudhatjuk szinte valamennyi szerettünket.

A szépség mindenhol és mindenkiben ott van, célunk, hogy elkapjuk ezeket a spontán szép pillanatokat is!

Kapcsolatfelvétel

Ajánlatkérés