Köszöntöm az eskuvoidj.com-on!

Szeretnék egy különleges élményt nyújtani az esküvőjükhöz. Országosan, több mint 10 éves esküvőkön szerzett tapasztalattal rendelkezve, magas színvonalon szórakoztatnám Önöket és kedves családtagjaikat, szeretteiket és barátaikat a nagy napon, ami az ember életében egyszeri és megismételhetetlen pillanat. A rendezvényeken szívvel lélekkel vagyok jelen és maximális figyelemmel  kísérem végig a Nagy Napot. Hivatásom a szórakoztatás , a célom pedig a többgenerációs vendégsereg kedvére változatos, énekelhető , táncolható kizárólag bulizós ismert slágereket játszom rugalmasan a hetvenes évektől a retro világából egészen napjainkig , magyar és külföldi zeneszámokat egyaránt .Előre egyeztetett előadói listából és a helyszínen kért dalok színesítik a buli hangulatát . A munkáim összetétele: esküvők, születésnapok valamint magán party-k és évvégi céges rendezvényekből tevődnek össze. Fontos, hogy minden tökéletesen álljon össze ,merjen bízni a profi szolgáltatóban. Boldogsággal tölt el, és a munkám elismerésre szolgál amikor násznép több korosztálya önfeledten , boldogan táncol és élvezni az zenéket.

A Finom ételek mellett a Bulinak felejthetetlennek , vidámnak és emlékezetesnek kell lennie. Ehhez én hozzájárulok a szakértelmemmel, OSZK dj vizsgával, széles jogtiszta zenei repertoárommal a helyhez méretezett minőségi-egyedi, Magyarországon először és egyedülállóan fehér hang és Ledes fénytechnikámmal és eddigi rendezvényeim sikereinek tapasztalatával.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, hogy lemezlovas szórakoztassa az ifjú párt és a násznépet és estéjüket a legmagasabb szintre emelje, hogy fergeteges estében legyen részük .

Esküvői Dj – Egyedi igényű felejthetetlen esküvői zene

      Néhány érv az esküvőidj mellett:

  • Megfizethető áron egész estés zenei szolgáltatás a jelenlegi trendnek megfelelően lemezlovassal és nem utolsó sorban töredéke egy egy jól játszó zenekarnak.
  • Többezer zeneszám és előre egyeztetett kedvencek közül válogathat. A többgenerációs vendégsereg kedvére, az aktuális közönség hangulatának megfelelő kizárólag énekelhető, táncolható, változatos közismert, bulizós zenéket játszok, minden korosztály számára, folyamatos zenei kívánságok teljesítése mellett.
  • Eredeti ,kiváló minőségben szóló magyar és külföldi slágerekre táncolhat, a 60’s évektől napjaink legkedveltebb muzsikájáig, itt értve a következő stílusokat: Retro , Dance, Rock & Roll, Latin, Funky, Rock , Soul , Swing, Jazz , Lounge és kívánság szerint a Mulatós is.
  • Ellentétben egy zenekarral, a zenét folyamatosan élvezhetik, a násznép megérkezésétől kellemes, lágy aláfestő zenékkel egészen kifulladásig, szünet nélkül, fergeteges, bulis slágerekkel.
  • AJÁNDÉK Képvetítés („Ilyenek voltunk, vadak és jók”) és Ledes Hangulat-Háttér-Tánctér világítás.

A szolgáltatásom kiterjedhet az esküvőre:

  • Igény estén a ceremónia komplett hangosítására (külső és más belső helyszínen)
  • Továbbá egyéni produkciók esküvői fellépők hangosítása és világosítása
  • Igény esetén, színpadra és fedésre is van lehetőség.
  • Minőségi-egyedi fehér hang és Ledes fénytechnika
  • Táncprodukciók zene vágása , minimix készítésére

 

Remélem, hogy elnyertem bizalmukat és hozzá tudok járulni esküvőjük emlékezetessé tételében!