Természetesen elegáns
Környezetbarát
Természetközeli
Különleges

Esküvőszervező Budapest és környéke

Életed egyik legszebb állomásánál tartasz. A számodra fontos férfi megkérte a kezedet. Ez egy felejthetetlen pillanat minden nő életében.

Bizonyára sokszor elképzelted, hogy milyen esküvőt szeretnél vagy pont azt, hogy milyet nem. A szervezés során sose veszítsd szem elől az álmaidat! Valósítsátok meg! Tudod ez a Ti napotok!

Ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, hogy hogyan kezdj bele a szervezésbe, vagy egyszerűen nincs időd megszervezni az esküvőtöket,  akkor vegyél igénybe hozzáértő segítséget! Professzionális segítség: esküvőszervező Budapest területén és vidéken!

17 éve vagyok független esküvőszervező Budapest területén és vidéken, számos boldog esküvőn segíthettem a párokat! Segítséget a szervezés bármely pontján igénybe tudtok venni:

Az elmúlt években azonban valami zavarni kezdett az esküvők során… A féktelen pazarlás, a párok megfelelés kényszere, a környezettudatosság hiánya gyakran együtt jár az esküvő fogalmával.

Missziómmá vált, hogy egyre több párt buzdítsak változásra, hogy esküvőtök alkalmával is legyetek tekintettel környezetetekre és kevésbé pazarló, környezetbarát megoldásokat válasszatok. Ez nemcsak az élőhelyeteknek, a lelketeknek, de a pénztárcátoknak is jó. Kérdezhetitek! De egy esküvő hogyan lehet zöldebb? Mi jelent az, hogy zöld esküvő? Számtalan környezetbarát megoldást tudok Nektek javasolni. Tőletek függ, hogy egy vagy húsz zöld elemet építetek bele esküvőtökbe.

Szívből örülök, hogy egyre több környezettudatos pár keres meg, akik hasonló szemléletben szeretnék az esküvőjüket is tartani. Szeretettel várom őket továbbra is és minden más esküvőre készülő párt, akik nyitottak a zöldebb megoldásokra esküvőjükön.

Esküvőtök szervezésénél több állomáson is tudok nektek segíteni, mint esküvőszervező Budapest területén és vidéken egyaránt!

esküvői tanácsadás
multikulti esküvő

Legfrissebb cikkek

Rólam mondták