Neked van már Dj-d?

Esküvői Dj, rendezvény Dj szolgáltatás Egerben
és az ország egész területén.

1992. óta foglalkozom Diszkózással… 😉 Több mint 20 éve a Magyar Lemezlovas Egyesület tagja vagyok, 1999-ben letettem az OSZK által akkoriban kötelezővé tett DJ vizsgát. Az elsők között kezdtem a mára nagyon divatossá vált esküvői DJ szolgáltatást. Mondhatni mögöttem van jó pár száz fergeteges hangulatú, sikeres rendezvény. Szakmának tekintem a munkám, mind zeneileg, mind technikailag és a magánéletben is MAXIMALISTA vagyok! Ezek tudatában vállalkozásként tevékenykedem töretlenül Eger és környékén, illetve országszerte, rezidensként, valamint alkalmi és céges rendezvényeken, partnertalálkozókon, céges családi napokon, magán rendezvényeken és természetesen esküvőkön is!

10 éve az egri **** Ködmön Csárda és borétterem rezidens esküvői és rendezvény Dj-je vagyok. Zeneileg a 60-as évektől napjainkig mondhatni minden fajta zenei stílusban jártas vagyok, illetve rendelkezem ezekből az évekből a szükséges zenei háttérrel és ismerem a korosztályok zenei igényét egészen napjainkig.
Rendezvények hangosításával és rendezvény technika bérbeadással is foglalkozom, tehát az ehhez szükséges mennyiségű igényes, korszerű, professzionális hang- és fénytechnika is adott.
Még mindig olyan lelkes vagyok, mint a pályám elején. Folyamatos fejlesztések és több mint 25 éves tapasztalat segít abban, hogy a teljesség igényével megvalósítsam az ifjú pár és a násznép, illetve a szórakozni vágyók zenei elképzeléseit. Amennyiben szakmailag tapasztalt, de mégis fiatalos esküvői és rendezvény DJ-t keresel, nézz szét nálam!

Szolgáltatásaim

Esküvői Dj

A NAGY NAP minden pár és családjuk, hozzátartozóik életében egy jelentőségteljes esemény. Ezért érthető, hogy szeretnétek mindenből a legjobbat. Ehhez kínálok nektek minőségi zenei és technikai élményt valós tapasztalatok alapján. Esküvői és rendezvény DJ- ként mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtok.

Rendezvény Dj

Ma már minden cég tudja, hogy a kemény munkát időnként egy jó hangulatú oldott bulival, kikapcsolódással kell honorálni, ahol a munkatársak a hétköznapok során felmerült stresszt levezethetik és munkahelyen kívül, de mégis együtt jobban megismerhetik egymás „hétköznapibb” arcát. Ehhez kínálok Önöknek minőségi zenei élményt.

Technika Bérlés

Amennyiben érzel magadban ambíciót és kacérkodsz a gondolattal, hogy a szórakoztató iparban szeretnél tevékenykedni, esetleg suli bulit csinálnál de nincs minőségi hang- és fénytechnikád, technikai személyzeted, vagy a környéken van rendezvényed és az ország másik végén hagytál valamit, vagy nem szeretnél magaddal szállítani egy nagy autó technikát, esetleg csak családi kerti partyra  szeretnél egy fényt, egy pár hangfalat? Nézd át a “Technika” mappában található bérelhető eszközöket. Amennyiben nem tudod igazán mire lenne szükséged fordulj bizalommal hozzám. 

Rólam mondták

Partnereim

Ahogy majdnem minden weboldal, úgy mi is használunk cookie-kat vagy más néven süti-ket oldalainkon. A weboldalunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi és elfogadja.   További információk.